НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ"

Останні новини

1

16 лютого 2023 року в межах Програми кар’єрного консультування «Ваш успішний кар’єрний старт починається з нами» гарант освітньо-професійної програми Лабораторна діагностика Тетяна ФАЛАЛЄЄВА організувала зустріч із співробітниками лабораторії цитоморфології Медичної лабораторії CSD. Співпраця Навчально-наукового центру «Інститут біології та медицини» з Медичною лабораторією CSD є давньою та багатогранною.

Позанавчальне спілкування з практикуючими фахівцями є не тільки важливою частиною студентського життя, але й важливим процесом підготовки кваліфікованих спеціалістів, тому представниками роботодавця Іриною Омельяненко (біолог лабораторії цитоморфології) та Павліною Боцюн (лікар-цитоморфолог вищої категорії, завідувачка лабораторії цитоморфології) було зроблено віртуальну екскурсії лабораторією. Спікери розповіли про історію становлення та розвиток CSD як найбільшої патоморфологічної лабораторії у Східній Європі, яка здійснює понад 1500 найсучасніших лабораторних досліджень на сучасному високотехнологічному обладнанні. Доповідачі зазначили, що на даний момент Лабораторія налічує понад 500 висококваліфікованих співробітників, серед яких значна кількість випускників Навчально-наукового центру «Інститут біології та медицини», які успішно працюють та займаються науковою та дослідницькою діяльністю.

Екскурсія та розповідь викликали велику зацікавленість з боку слухачів. Відбулося жваве обговорення перспектив працевлаштування та побудови майбутньої професійної кар’єри бакалаврів ОПП «Лабораторна діагностика» в колективі Медичної лабораторії CSD. На щастя, двері лабораторії завжди відкриті для набуття студентами професійних навичок під час щорічних навчальних та виробничих практик. Крім того, здобувачі освіти можуть займатись науковою діяльністю для виконання дипломних робіт при подальшому навчанні в магістратурі в різноманітних відділах лабораторії CSD.

Дякуємо представникам роботодавця за неймовірно цікаву зустріч та всім присутнім за зацікавленість і приємне спілкування!
Стежте за анонсом роботи гуртка на сторінці нашого сайту та у профілі гуртка в2022 10 23 220251До наступних зустрічей! З нами буде цікаво!

 

За матеріалами
кафедри біомедицини
ННЦ «Інститут біології та медицини»

Наші контакти

Ми знаходимось за адресою:
Україна, 03022, м. Київ-022,
проспект Академіка Глушкова 2
Станція метро Виставковий центр

Приймальня директора:
Кімната №307
E-mail: biomed@knu.ua
Телефон/Факс: +38044 521-35-98

Гаряча лінія:
E-mail: knu.ibm.questions@gmail.com
Telegram: http://surl.li/emhtd

Поштова та юридична адреса:
Україна, 01601, місто Київ-601,
вул. Володимирська, 64/13
ННЦ "Інститут біології та медицини"

Надіслати повідомлення

Повідомити про помилку

Якщо ви помітили помилку на сторінці, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

loader