НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ"

Останні новини

DILA25 лютого 2020 р. відбулася зустріч студентів та викладачів ННЦ «Інститут біології та медицини» з представниками Медичної лабораторії ДІЛА

 На зустріч були запрошені не лише студенти старших, яким вже скоро настане час завершувати навчання та влаштовуватися на роботу, а й студенти молодших курсів, для яких такий захід є чудовою можливістю дізнатися про типові пропозиції роботодавців та про вимоги роботодавців щодо кваліфікації молодих фахівців.

Керівник відділу персоналу детально розповіла учасникам зустрічі про умови роботи в лабораторії та окреслила перспективи кар’єрного росту працівників-початківців. Дуже цікавою була інформація, надана у відповідь на запитання студентів, щодо персональних характеристик кандидатів на працевлаштування, на які звертають увагу при проведенні співбесіди: бажання і вміння засвоювати нові знання, критичне мислення, гнучкість, комунікабельність, вміння працювати з людьми, вирішувати проблеми як самостійно, так і у команді.

Керівники підрозділів розповіли про сучасні методичні підходи, що використовуються у роботі медичної лабораторії ДІЛА. Під час дискусії особливо важливо було почути як студентам, так і викладачам, що ті базові навички, набуття яких передбачено лабораторними заняттями, є достатніми для початку професійної діяльності у медичній лабораторії. Приємно, що серед представників Медичної лабораторії ДІЛА, що брали участь у зустрічі, були випускники нашої альма-матер.

Проведена зустріч засвідчила зацікавленість студентів у працевлаштування у Медичній лабораторії ДІЛА, а також у проведенні практик та стажування студентів на базі цієї установи. З боку роботодавців також відзначено зацікавленість у наборі персоналу серед випускників ННЦ «Інститут біології та медицини».

Ефективна взаємодія закладів освіти і стейкхолдерів є запорукою продуктивного розвитку обох сторін діалогу. Університет отримує можливість підвищити ефективність працевлаштування студентів і випускників, а також вдосконалювати навчальний процес з урахуванням вимог ринку праці. Роботодавець займає позицію активного учасника освітнього процесу і сприяє оволодінню студентами комплексу професійних компетенцій, необхідних для швидкої адаптації до виробничої діяльності.

 

Завідувач кафедри мікробіології та імунології
ННЦ «Інститут біології та медицини»
Л.М. Сківка

Наші контакти

Ми знаходимось за адресою:
Україна, 03022, м. Київ-022,
проспект Академіка Глушкова 2
Станція метро Виставковий центр

Приймальня директора:
Кімната №307
E-mail: biomed@knu.ua
Телефон/Факс: +38044 521-35-98

Гаряча лінія:
E-mail: knu.ibm.questions@gmail.com
Telegram: http://surl.li/emhtd

Поштова та юридична адреса:
Україна, 01601, місто Київ-601,
вул. Володимирська, 64/13
ННЦ "Інститут біології та медицини"

Надіслати повідомлення

Повідомити про помилку

Якщо ви помітили помилку на сторінці, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

loader