НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ"

Останні новини

Den instituta 2018 logo2

03 жовтня 2018 року відбулися урочистості з нагоди Дня Навчально-наукового центру «Інститут біології та медицини».

Актову залу Інституту післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка заповнили викладачі «Інституту біології та медицини», запрошені гості і, звісно, схвильовані студенти, які добре розуміють, що мають честь навчатися в одному із найславетніших університетів України, який дає не лише високий рівень науково-практичної підготовки, але й гідний кар’єрний старт.

З привітальними словами до присутніх звернувся проректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка з наукової роботи В.В. Мартинюк. Він передав вітання великій дружній інститутській родині від ректора Університету Л.В. Губерського та директора Інституту Л.І. Остапченко, побажавши творчої наснаги, успіхів й звершень у педагогічній та науковій діяльності співробітникам Інституту, а студентству – успішного опанування обраної спеціальності, яскравих студентських вражень та вдалої кар’єрної траєкторії.

Інститут – це не лише стіни, хоча й тут нам є чим пишатися – інститутський корпус є архітектурною перлиною Києва та відзначає цього року 30-тирічний ювілей. І не лише лабораторії, хоча за рівнем їхнього обладнання ми не поступаємося провідним університетам Європи. Інститут – це в першу чергу люди. Зберігаючи безцінний історичний науково-педагогічний спадок, примножуючи його новими досягненнями та звершеннями колектив Інституту із впевненістю дивиться у майбутнє. Творча ініціатива, ентузіазм, високий професіоналізм та відданість своїй справі дозволяють науково-педагогічним працівникам Інституту втілювати у життя найсміливіші проекти та реалізувати дерзновенні плани.

І наші вихованці, які в стінах Інституту не лише набувають теоретичних знань та практичних навичок, але й стають частиною інститутської родини, гідно продовжують нашу справу, роблячи хоча й перші, але сміливі й успішні кроки на вершини Науки. І вміють вони не лише працювати, що з успіхом довели ще раз на нашому святі! Проведений конкурс талантів не залишив байдужим нікого із присутніх. Поважному журі, яке очолював завідувач кафедри фізіології та анатомії, професор М.Ю. Макарчук, було нелегко визначитися із переможцями. Ними було визнано Алі Голсанам (1 місце), Недял Ірину (2 місце) та Перебийніс Вероніку і Мосійчука Юрія (3 місце). А проведений серед академічних груп першого курсу конкурс плакатів «Знайомтесь І курс!» показав, що студентська родина отримала креативне поповнення. Були підведені також підсумки конкурсу на найкраще навчальне відео з анатомії, у якому взяло участь понад 100 студентів, що навчаються на освітній програмі «Медицина» (англійська мова викладання). Ними було підготовлено 27 відео, найкращі 6 з яких було відзначено грамотами. Перемогу святкували першокурсники 13-ої групи та другокурсники 11-ої.

Не залишилися без нагород і викладачі! За результатами анонімного опитування студентства Інституту цього річ найкращим педагогом було визнано доцента кафедри біології рослин В.А. Баданіну.

І звісно, родзинкою свята стали виступи інститутської збірної команди КВК «Непохожие» та команди КВК випускників Інституту «Без опыта работы».

Активними організаторами свята традиційно виступили Студентські організації Інституту. І свято вдалося!!!

Фотозвіт

Наші контакти

Ми знаходимось за адресою:
Україна, 03022, м. Київ-022,
проспект Академіка Глушкова 2
Станція метро Виставковий центр

Приймальня директора:
Кімната №307
E-mail: biomed@knu.ua
Телефон/Факс: +38044 521-35-98

Гаряча лінія:
E-mail: knu.ibm.questions@gmail.com
Telegram: http://surl.li/emhtd

Поштова та юридична адреса:
Україна, 01601, місто Київ-601,
вул. Володимирська, 64/13
ННЦ "Інститут біології та медицини"

Надіслати повідомлення

Повідомити про помилку

Якщо ви помітили помилку на сторінці, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

loader