НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ"

Останні новини

newlogo with heart new 05.12.2017 23 січня 2021 року в ННЦ «Інститут біології та медицини» Київського національного університету імені Тараса Шевченка з успіхом старував проект «Університет майбутнього».

 

Проект розраховувався на захоплених біологією учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, проте виявилось, що він викликав неабиякий інтерес і у вчителів. 148 слухачів першої лекційної сесії нашого «Університету майбутнього» з м. Києва та 14 областей України, і школярі і шкільні вчителі, відкрили для себе нові, незнані, дивовижні сторінки сучасної Біології. 

За програмою першої лекційної сесії слухачам Університету були запропоновані лекції «Старий новий хроматин: що змінилось за останні 10 років» (д.б.н., доц. кафедри загальної та медичної генетики Афанасьєвої Катерини Сергіївни), «Цитоембріологія рослин – вчора, сьогодні, завтра» (д.б.н., проф. кафедри біології рослин Костікова Ігора Юрійовича), «Місцевий імунітет: уроки самоврядування» (д.б.н., завідувача кафедри мікробіології та імунології Сківки Лариси Михайлівни). Захоплені відгуки, отримані нами по закінченні сесії, є беззаперечним свідченням того, що Київський національний університет імені Тараса Шевченка у цілому, та наш ННЦ «Інститут біології та медицини» зокрема, є беззаперечними флагманами не лише в освітній діяльності, але й в просвітницькій.

Наш «Університет майбутнього» продовжить свою роботу. Плани у нас великі і доволі амбітні: мета того варта!

Біологія є наукою про життя, прагнення глибокого та всебічного розуміння якого знаходить своє відображення в розвитку багатьох наук і технологій сучасного світу – від персональної медицини до біологічних основ психології людини, від розробки нових біонічних матеріалів та пристроїв до клітинної інженерії і штучного запліднення. Біологія розвивається надзвичайно динамічно і потребує високоінтелектуальних, творчих та ініціативних фахівців високого рівня підготовки, підготовки, яка має починатися якомога раніше!

А отже, наш «Університет майбутнього» не лише за назвою, але й за стратегічною метою, працює на майбутнє, на майбутнє Біології і наше із вами майбутнє!

 

 

Координатор проекту,
заступник директора
ННЦ «Інститут біології та медицини»
Скрипник Н.В.

 

 

 

 



 

 

Наші контакти

Ми знаходимось за адресою:
Україна, 03022, м. Київ-022,
проспект Академіка Глушкова 2
Станція метро Виставковий центр

Приймальня директора:
Кімната №307
E-mail: biomed@knu.ua
Телефон/Факс: +38044 521-35-98

Гаряча лінія:
E-mail: knu.ibm.questions@gmail.com
Telegram: http://surl.li/emhtd

Поштова та юридична адреса:
Україна, 01601, місто Київ-601,
вул. Володимирська, 64/13
ННЦ "Інститут біології та медицини"

Надіслати повідомлення

Повідомити про помилку

Якщо ви помітили помилку на сторінці, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

loader