НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ"

Анонси подій

newlogo with heart new 05.12.2017 Запрошуємо відвідати Ботанічний сад ім. акад. О.В.Фоміна з 27 по 29 серпня 2021 року, де ви зможете оглянути роботи сучасних ландшафтних дизайнерів та фіналістів конкурсу озеленення балконів BalkonFest, ознайомитися з виставкою бонсай, експозицією виставкових та приватних садів на тему «Україна.Місто.Сад», приурочених 30-ій річниці Незалежності України. А також прослухати лекції провідних фахівців у сфері ландшафтної архітектури та озелененння і взяти участь у цікавих та корисних майстер-класах по створенню водойм у саду, бонсай, флористичних композицій, які відбуватимуться у рамках Фестивалю «Друга Національна Премія з ландшафтної архітектури та садового дизайну».

 

Студенти спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» Київського національного університету імені Тараса Шевченка, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Ландшафтний дизайн та озеленення» (ОР Бакалавр) та «Ландшафтний дизайн урбанізованого середовища» (ОР Магістр) вже з перших днів навчання залучені до реальної практики садового дизайнера, співпрацюють з висококваліфікованими спеціалістами у сфері ландшафтного дизайну та зеленого будівництва, є волонтерами та учасниками відповідних Всеукраїнських та Міжнародних заходів. Вони підвищують свій рівень фахової майстерності, беручи активну участь у майстер-класах відомих ландшафтних архітекторів, опановуючи нові підходи та техніки створення сучасного ландшафту.

Тому, роботи наших студентів вже були відзначені та нагороджені у номінації Кращий реалізований виставковий сад-2020 (тема «Рецепти щасливого міста») в категорії Нові імена на Фестивалі «Українська національна премія з ландшафтної архітектури та дизайну».

Програма Фестивалю «Друга Національна Премія з ландшафтної архітектури та садового дизайну»

ВЧИСЯ, ОПАНОВУЙ, ЗДОБУВАЙ разом з нами!

Робімо світ кращим разом!

 

Festyval botsad

 

 

Гарант освітньої програми "Ланшафтний дизайн та озеленення"
к.б.н., доцент Оксана КОСИК

 

 

 

 



 

 

Наші контакти

Ми знаходимось за адресою:
Україна, 03022, м. Київ-022,
проспект Академіка Глушкова 2
Станція метро Виставковий центр

Приймальня директора:
Кімната №307
E-mail: biomed@knu.ua
Телефон/Факс: +38044 521-35-98

Гаряча лінія:
E-mail: knu.ibm.questions@gmail.com
Telegram: http://surl.li/emhtd

Поштова та юридична адреса:
Україна, 01601, місто Київ-601,
вул. Володимирська, 64/13
ННЦ "Інститут біології та медицини"

Надіслати повідомлення

Повідомити про помилку

Якщо ви помітили помилку на сторінці, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

loader