НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ"

Анонси подій

logo

30 листопада (субота) з 10.00 до 15.00 в ННЦ «Інститут біології та медицини» Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудуться Медичні воркшопи: «МЕДИЦИНА СТАЄ БЛИЖЧОЮ» для учнів 8-11 класів та їхніх батьків

За ініціативи студентського активу Інституту та за участі високопрофесійних фахівців, викладачів ННЦ, буде проведено ряд івентів, які не лише підкажуть, як правильно піклуватися про своє здоров’я, але й назавжди закохають вас у медицину!

Наших гостей очікує цікава й різноманітна програма: від молекулярних механізмів виникнення захворювань та їхньої діагностики, до шансу взяти участь у міні-операції.

Інтерактивна фотовиставка: «Страшно красиво»: флуоресцентна гібридизація in situ (або метод FISH) та її застосування в діагностиці» відбудеться в холі Інституту. Наші гості зможуть довідатись про застосування методу FISH у преімплантаційній, пренатальній і постнатальній генетичній діагностиці, й діагностиці онкологічних захворювань, а також дізнатись де цьому можна навчитись і де застосовувати.

Воркшоп 1. «Мікроскопія і таємниці людського тіла» (Хоперія В.Г., Пустовалов А.С.)
Ви отримаєте незабутні враження від подорожі у світ, невидимий оком, побачите справжні шедеври будови людського тіла під мікроскопом та зможете знайти відповідь на запитання, що відбувається з нами, коли ми хворіємо.

Воркшоп 2. «Первинна хірургічна обробка ран» (Прокопець К.О.)
З самого дитинства бажаєте стати лікарем-хірургом, власноруч провести операцію та навчитися накладати шви? На нашому воркшопі можливим стає все! Час випробувати себе!

Воркшоп 3. «Єдиний і незамінний» (Решетнік Є.М.)
Чому інсулін настільки важливий і унікальний гормон? Що впливає на "виробництво" інсуліну та як він впливає на наш організм? Чому існують цукровий діабет першого і другого типу? Які є заходи профілактики цукрового діабету? Ви зможете не лише знайти відповіді на ці запитання, але й взяти участь у визначенні рівня цукру крові при обстеженні пацієнта!

Відверто про нас. Ви зможете довідатись, як живеться студентам у нас в Університеті, як вони навчаються, відпочивають та займаються спортом, які наукові, соціальні та профорієнтаційні проекти вони втілюють у життя.

Успішне майбутнє починається тут. Учасники заходу будуть мати змогу особисто поспілкуватися із заступником директора з науково-педагогічної роботи (відділення медицина) Харченко О.І. та завідувачем кафедри фундаментальної медицини Хоперією В.Г. та довідатись «як вчать на медика» у нас, в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка!

 

Місце проведення:  м. Київ, пр. Академіка Глушкова 2
ННЦ «Інститут біології та медицини»
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка
(ст. метро Виставковий центр)
   
Дата та час проведення 30 листопада (субота) 2019 р.
10:00 - 15:00

 

 

 

online registration zel

 

З НЕТЕРПІННЯМ ЧЕКАЄМО НА ЗУСТРІЧ ІЗ ВАМИ!!!!

 

WS 3 1

 

Анастасія Балашова,
Богдана Брянцева,
Ярослав Заплатніков,
Ольга Попова,
Анастасія Кліменко
та
Наталія Скрипник

Наші контакти

Ми знаходимось за адресою:
Україна, 03022, м. Київ-022,
проспект Академіка Глушкова 2
Станція метро Виставковий центр

Приймальня директора:
Кімната №307
E-mail: biomed@knu.ua
Телефон/Факс: +38044 521-35-98

Гаряча лінія:
E-mail: knu.ibm.questions@gmail.com
Telegram: http://surl.li/emhtd

Поштова та юридична адреса:
Україна, 01601, місто Київ-601,
вул. Володимирська, 64/13
ННЦ "Інститут біології та медицини"

Надіслати повідомлення

Повідомити про помилку

Якщо ви помітили помилку на сторінці, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

loader