НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ"

Останні новини

Kafedra Ecologii ta zoologii LOGO

Студенти 1 курсу ОР "Магістр" ОП "Екологія" відвідали підприємство “Крамар Рісайклінг”, що вже понад 25 років займається збором вторинної сировини. Студенти наочно спостерігали роботу різних ділянок з сортування та пакування матеріалів (папір, метал, пластик та ін.).

Впродовж екскурсії виробничим майданчиком майбутні екологи ознайомилися з етапами підготовки вторсировини для її подальшої відправки на підприємства, що займаються переробкою або спалюванням сміття (ті матеріали, що не підлягають вторинній переробці). Студенти мали можливість поставити питання не лише про роботу підприємства, а й загалом про функціонування галузі, отримати відповіді щодо особливостей підготовки до переробки вторсировини, отриманої під час побутової діяльності людини, виробничої та комерційної діяльності підприємств та установ. Також були проінформовані про вплив війни на роботу підприємства “Крамар Рісайклінг” та галузі по переробці вторсировини загалом. В дискусії з представниками підприємства дійшли висновків, що галузь потребує значного покращення законодавчого регулювання, першочергово впровадження утилізаційного збору та фінансових дотацій, стимулювання населення для роздільного збору відходів.

Підприємство виявило бажання продовжити співпрацю та розглянути доступні можливості для працевлаштування, а студенти висловили побажання в майбутньому дізнатися більше про подальшу переробку побаченої цього дня сировини.

 

Асистент
кафедри екології та зоології
Олеся БЕЗСМЕРТНА

Наші контакти

Ми знаходимось за адресою:
Україна, 03022, м. Київ-022,
проспект Академіка Глушкова 2
Станція метро Виставковий центр

Приймальня директора:
Кімната №307
E-mail: biomed@knu.ua
Телефон/Факс: +38044 521-35-98

Гаряча лінія:
E-mail: knu.ibm.questions@gmail.com
Telegram: http://surl.li/emhtd

Поштова та юридична адреса:
Україна, 01601, місто Київ-601,
вул. Володимирська, 64/13
ННЦ "Інститут біології та медицини"

Надіслати повідомлення

Повідомити про помилку

Якщо ви помітили помилку на сторінці, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

loader