НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ"

Klinichna medicine logo

«Не на часі» - як часто ми сьогодні чуємо ці слова… Війна обмежила, зупинила, зруйнувала багато чого. Зруйновані будинки, зруйновані міста, зруйновані долі… Біль – це те, що зараз відчуває кожний українець, біль і відчайдушне бажання вистояти, перемогти. «Не дочекаються…!!!» - з цієї думки наш день починається, і нею він закінчується. Як і з думки про наше майбутнє! Це дає нам сили не лише встояти перед навалою зла, але й, попри всі складнощі, зберігати важливі для нас речі, відновлювати втрачене й будувати, хай по-троху, крок за кроком, але невпинно, наше майбутнє!

 

Саме з думкою про майбутнє наш Інститут, не дивлячись на всі труднощі, виводить своїх студентів в аудиторії для проведення лабораторних та практичних занять. Так, 31.01.2023 в офлайн-режимі доцентом кафедри клінічної медицини, д.б.н. Іриною Бєлінською були проведені лабораторні заняття з навчальної дисципліни «Цитологія гістологія та ембріологія людини» зі студентами 1 курсу, що навчаються на освітній програмі «Лабораторна діагностика».

Чи можна отримати «диплом медика» чи «диплом лабораторного діагноста», навчаючись виключно дистанційно? Можливо десь і можна, однак чи великими будуть черги пацієнтів до такого «фахівця»? Чи хочемо ми бачити нашу медицину такою, де медичні послуги будуть надаватися «теоретиками від медицини»? Відповідь нашого Інституту є однозначною: «НІ, не хочемо!». Ми хочемо, більш того, реально працюємо над тим, щоб наші студенти отримали не лише ґрунтовні теоретичні знання, але й реальні практичні навички, що дозволять нашим випускникам успішно вибудовувати як свою індивідуальну кар’єрну траєкторію, так і ефективно долучатися до формування траєкторії розвитку нашої медицини в цілому.

Інститут має все необхідне для забезпечення практичної складової навчального процесу: сучасне обладнання, висококваліфікованих викладачів і, найголовніше, вмотивованих студентів! Саме наше студентство було, є і завжди буде центром нашої освітньої діяльності! Нас тішить, що студенти охоче відгукуються на наші ініціативи, чітко усвідомлюють, що їхнє власне майбутнє, як і майбутнє нашої країни – в їхніх руках. І ці руки мають бути вмілими!
Вибудовування нашого майбутнього не повинно зупинятись, цей процес не має зупинити навіть війна! Тому вчитися – завжди на часі!

Віримо в наше студентство!
Віримо в нашу перемогу!
Віримо в наше майбутнє!

 

За матеріалами
кафедри клінічної медицини

Наші контакти

Ми знаходимось за адресою:
Україна, 03022, м. Київ-022,
проспект Академіка Глушкова 2
Станція метро Виставковий центр

Приймальня директора:
Кімната №307
E-mail: biomed@knu.ua
Телефон/Факс: +38044 521-35-98

Гаряча лінія:
E-mail: knu.ibm.questions@gmail.com
Telegram: http://surl.li/emhtd

Поштова та юридична адреса:
Україна, 01601, місто Київ-601,
вул. Володимирська, 64/13
ННЦ "Інститут біології та медицини"

Надіслати повідомлення

Повідомити про помилку

Якщо ви помітили помилку на сторінці, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

loader