НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ"

Kafedra Ecologii ta zoologii LOGO

19 січня 2023 року Подякою Прем'єр-міністра України було відзначено доцента кафедри екології та зоології Анатолія Подобайла

 

 

 

Особливістю кафедри екології та зоології ННЦ «Інститут біології та медицини» є ефективне поєднання академічних традиції Університету та сучасних науково-практичних підходів у проведенні наукових досліджень та підготовці фахівців в галузі біологічної та екологічної наук. Одним із прикладів успішних ініціатив кафедри є здійснення наукового кураторства у Національному природному парку «Пирятинський», який є одним із лідерів установ природно-заповідного фонду України.

19 січня 2023 року до НПП «Пирятинський» завітала висока делегація Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України на чолі з міністром Русланом Стрільцем. На короткій нараді було представлено перспективи розвитку парку в галузі туризму та управління «смарагдовими» територіями. Було зазначено, що нові перспективи у розвитку заповідної справи та екологічної освіти в Україні відкриває Меморандум, нещодавно підписаний Ректором Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Міністром захисту довкілля та природних ресурсів України. Зазначимо, що НПП «Пирятинський» є традиційною базою для літньої практики студентів екологів та зоологів, а також – місцем проведення наукових досліджень у галузі дослідження біорізноманіття та охорони природи.

З рук Міністра високі нагороди отримали працівники парку, серед яких – доцент кафедри екології та зоології Анатолій Подобайло, який є одним з засновників парку. У Подяці Прем’єр-міністра України відзначено «вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку природоохоронної діяльності, зразкове виконання службових обов'язків та активну громадянську позицію Анатолія Віталійовича»

 

photo 2023 01 20

 

photo 2023 01 19

 

 

 

Вітаємо!
Доцент кафедри екології та зоології ННЦ «Інститут біології та медицини» Наталія МАТУШКІНА.

Наші контакти

Ми знаходимось за адресою:
Україна, 03022, м. Київ-022,
проспект Академіка Глушкова 2
Станція метро Виставковий центр

Приймальня директора:
Кімната №307
E-mail: biomed@knu.ua
Телефон/Факс: +38044 521-35-98

Гаряча лінія:
E-mail: knu.ibm.questions@gmail.com
Telegram: http://surl.li/emhtd

Поштова та юридична адреса:
Україна, 01601, місто Київ-601,
вул. Володимирська, 64/13
ННЦ "Інститут біології та медицини"

Надіслати повідомлення

Повідомити про помилку

Якщо ви помітили помилку на сторінці, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

loader