НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ"

Botanichniy sad embema25 липня 2022 року у Ботанічному саду ім. акад. О.В. Фоміна урочисто відкрили пам’ятну дошку на честь Василя Васильовича Капустяна - на подяку всьому, що він зробив за роки праці у Ботанічному саду та з нагоди ювілейної дати (24 липня йому мало б виповнитися вісімдесят років).


 

 

Із вітальним словом до присутніх звернувся ректор КНУ імені Тараса Шевченка Володимир Бугров: «Сьогодні ми з вами зустрілись, аби, озирнувшись в історію, згадати шанованого дослідника, організатора, керівника, автора цілої низки наукових робіт і людини з великої літери. Життєвий шлях Василя Капустяна був генетично закладений багатою полтавською землею, це відгомін справжньої України, за яку сьогодні борються наші захисники й захисниці на війні. Дякуємо їм, що сьогодні в серці Києва ми можемо ділитися теплими словами про директора В. Капустяна», - додав ректор і подякував колективу Ботанічного саду, що бережуть пам’ять про свого керівника й наставника. Адже поки ми пам’ятаємо, ми сильні.

На урочистому заході співробітники ботсаду, які довгий час працювали з Василем Васильовичем, поділилися спогадами про життя, діяльність та наукову спадщину свого колеги, який міг і похвалити, і пожурити, але утримував колектив єдиним організмом. Відкриття символічної дошки втілене з ініціативи Романа Палагечі, який подякував родині, колективу ботсаду, ректору за належне вшанування пам’яті про Василя Васильовича Капустяна.



 

Відділ еколого-освітньої роботи
Ботанічного саду ім. акад. О.В. Фоміна

Наші контакти

Ми знаходимось за адресою:
Україна, 03022, м. Київ-022,
проспект Академіка Глушкова 2
Станція метро Виставковий центр

Приймальня директора:
Кімната №307
E-mail: biomed@knu.ua
Телефон/Факс: +38044 521-35-98

Гаряча лінія:
E-mail: knu.ibm.questions@gmail.com
Telegram: http://surl.li/emhtd

Поштова та юридична адреса:
Україна, 01601, місто Київ-601,
вул. Володимирська, 64/13
ННЦ "Інститут біології та медицини"

Надіслати повідомлення

Повідомити про помилку

Якщо ви помітили помилку на сторінці, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

loader